Kapadokya ATV Turu

Kapadokya ATV Turu

Kapadokya ATV Turları

Kapadokya Atv Turu Detayları



Kapadokya Göreme de eşsiz vadileri, peribacalarını ve tarihi güzellikleri gezmeniz hem de tur düzenleyen birçok firma var. Başta da dediğimiz gibi adrenalini seviyorsanız, ya da yorucu iş temposundan uzaklaşmak ve stres atmak için bir alternatif arıyorsanız, bu firmaların çizdiği rotayla ve sağladığı rehberlik hizmetiyle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Dört tekerli motor olarak tabir edilen ATV’ye binmek için araç kullanmayı bilmenize ve ehliyetli olmanıza da gerek yok. Hatta ilk defa bir araç kullanıyorsanız kısa bir brifingden sonra kendinize güveniniz geliyor da diyebiliriz. Çölde, kumda, karda, asfaltta gidebilecek şekilde tasarlanmış ATV’ler en fazla 60 km hız yapabileceğiniz, doğa keşifleri için oldukça ideal araçlar. İşin adrenalin kısmı ise kullanımındaki zorluk değil, gezerken çamurun içinde çamura bulanmanız, sudan geçerken sırılsıklam olmanız gibi engebeli alanlardaki akrobasileri kapsıyor.


Kapadokya’da Nerede Nasıl ATV Turu Yapılır?


Kapadokya Göreme’de ATV turları eşsiz vadiler, ve Uçhisar Kalesi’ni kapsayan bir rota etrafında yapılıyor. Firmamızın belirlediği rota alternatiflerinde en çok görmeyi istediğiniz bölgeleri sizler için seçtik ve bu bölgelere rehber eşliğinde gidebiliyorsunuz. Kılıçlar Vadisi, Güllüdere Vadisi, Kızılçukur Vadisi, Çavuşin Kasabası, Aşk Vadisi, Paşabağ, Uçhisar, Güvercinlik Vadisi ve Devrent Vadisi Göreme ATV turlarında çizilen rotanın içindeki noktalar.

Kısa, Standart, Uzun ve Premium turlar olarak sınıflandırılan ATV gezilerimizin süreleri ise 1 saatten başlayıp, 2, 3 ve 4 saate çıkabildiği gibi yarım gün veya tam gün olarak Günün her saati kiralayıp gezebileceğiniz bir aktivitedir. ATV’lerin en rağbet gördüğü saatler ise gün batımı saatleri.


Atv Turlarımıza Dahil


• Bu turlarda kask, bone ve ağızlıklar sizlere ekipman olarak sizlere sağlanmaktadır.
• Rehber ve akaryakıt ücretleri fiyatlara dahildir.
• Turlarda kullanılan ATV Motorları sigortalanamayan araçlardır. Fakat Firmamızsizlere özel 3. Şahıs Sigortası sağlamaktadır. Bu sigorta ücrete dahildir.
• Turlarımız ile detaylı bilgi almak için İletişim sayfamızdan bizimle irtibata geçebilirsiniz. Aklınıza takılan bir sorunuz söz konusu ise lütfen sormakta tereddüt etmeyin.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon